Update: Fitness challenge – Fail?

/ Lifestyle/ 0komentari

Zdravo svima i dobrodosli na „Lepa Jaka i Vazna„! Danasnja tema je ocito, fitness challenge fail, neuspeh trcanja u kontinuitetu kao sto je challenge nalagao. Stvar je u mom odlazenju na „odmor“, tj odlazenja od kuce i dolazenja kod rodbine na 10 dana.

Necu da se pravdam ali mislim da svi razumeju i da se svima desilo, da kada odu od kuce, vecina pokusaja treninga-dijete-ishrane- neke svakodnevnice koju imamo kod svoje kuce pada u vodu, posebno ako se ide kod nekog u goste.

Tako je bilo i u mom slucaju, nije bilo odstupanja od fablona. Sta da se radi… Mislim da je najbitnije, ovaj neuspeh pretvoriti u inat da se svom programu vratimo kada dodjemo u svoj natural habitat i da ne padamo u ono „sad kad sam prekinula, nista od toga“.

I ako sam prekinula, sada imam jos vecu zelju da nastavim i da odem jos dalje. Inace, trening je stigao do trece nedelje, mogu reci uspesno i bila sam presrecna! Ipak sam

uspela da trcim do 2 minuta u kontinuitetu i to 9 (devet) puta!

Jedva cekam da se vratim trcanju i treningu… mislim da svako do je ikada trenirao shvata koliko je lep osecaj posle treninga i koliko se covek bolje oseca. Vraticu se tom lepom osecaju uskoro! Wish me luck!

Hvala puno na citanju i sto ste posetili moj blog „Lepa Jaka i Vazna„.

Ljubim vas!

Ako zelite da dobijate obavestenja svakog puta kada objavim novi clanak, kliknite na follow! Ako zelite pratite me na drustvenim mrezama! Hvala vam puno na podrsci!

chart_run

Leave a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*